Lidmaatschap

Word nu lid van de BAV!


Wat is er nou leuker dan verzamelen? Wij weten het niet! Nou ja, misschien het lezen van het BAV-Journaal?! Hierin informeren wij je over de ontwikkelingen in de bierwereld, nieuwe verzamelitems en onze verenigingsactiviteiten. Wil je meer weten over dit unieke magazine, kijk dan op de speciale pagina over het BAV-Journaal. Je kunt daar ook een ouder exemplaar inkijken. Wil jij ook het BAV-Journaal zes keer per jaar thuis in je brievenbus. ontvangen, word dan nu lid van dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers, de BAV. 


Hoe word ik lid?

Meld je aan via onderstaand formulier. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Het lidmaatschap kost voor 2022 EUR 25,00 per jaar per automatische incasso en EUR 40,00 buiten Nederland. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je een e-mail sturen naar financien@bav.nl.


Brouwerijen en bedrijven kunnen een bedrijfsabonnement afsluiten. Een bedrijfslidmaatschap kost EUR 25,00 per jaar voor alle zes BAV-Journaals. Willen bedrijven per BAV-Journaal meerdere exemplaren ontvangen, dan kost dat

EUR 70,00 per jaar. Per BAV-Journaal ontvangen ze dan niet één, maar vijf exemplaren per keer.


Vul hieronder graag je gegevens in:

 
 
 
binnen Nederland (EUR 25,00)
buiten Nederland (EUR 40,00)
als brouwerij/bedrijf en ontvang elk BAV-Journaal één keer (EUR 25,00)
als brouwerij/bedrijf en ontvang elk BAV-Journaal vijf keer (EUR 70,00)
 
 
 

Maar er is nog meer! Als BAV-lid ontvang je allerlei leuke en handige voordelen, zoals:


Interessante excursies

Enkele keren per jaar organiseren wij voor onze leden een excursie naar een Nederlandse brouwerij. Eenmaal per jaar gaan we ook de landsgrenzen over voor een bezoek aan een Belgische of Duitse brouwerij, vaak per touringcar of bus.


Bier- en Verzameldagen

Op (meestal) de 3e zaterdag in april en de 3e zaterdag in september organiseren we (mogelijk in samenwerking met een bierbrouwerij) onze ruilbeurs, waar je als lid gratis toegang tot hebt. Dit is dé plek om collega-verzamelaars te ontmoeten en nieuwe verzamelitems aan je collectie toe te voegen. Je kunt voor 2,50 euro een introducé naar de ruilbeurs meenemen.


BAV-lidmaatschapspas = voordeelpas

Met onze lidmaatschapspas krijg je elk jaar iets extra of een korting bij een aantal deelnemende brouwerijen, cafes, slijterijen, musea en uitgevers. Op deze pagina kan je lezen welke voordelen dat precies zijn.


BAV-Shop

We hebben ook een eigen shop, waar je terecht kunt voor nieuwe kroonkurkensets, etikettensets en bierviltjescatalogi. De shop is niet alleen op internet te vinden, maar we staan er ook mee op ruilbeurzen en soms ook op bierfestivals. Ook verkopen we onze sets via Marktplaats om zo een breder publiek te bereiken.


Bieretiketverkiezing

Op de voorjaarsbeurs kiezen onze leden uit alle inzendingen de 10 mooiste bieretiketten, waaruit tijdens de najaarsbeurs een deskundige jury uit de bierwereld het mooiste etiket van het jaar kiest. Bekijk welke bieretiketten deze verkiezing door de jaren heen al gewonnen hebben.


Viltjeverkiezing

Sinds 2021 is er ook een viltjeverkiezing. Welk bierviltje zal het mooiste bierviltje zijn? Dat bepaal jij als lid! Dit bierviltje heeft in 2021 gewonnen.